Sari la conținut

Despre noi

Cabinetul de Avocat „Opriș Bianca Paula“ a fost înființat prin Decizia Baroului București și funcționează în temeiul Legii nr. 51/1995 privind organizarea și exercitarea profesiei de avocat.

Acesta are sediul în București și este coordonat de avocatul titular Bianca Paula Opriș care vă garantează, alături de restul echipei sale, maximă seriozitate și responsabilitate în tratarea problemelor dumneavoastră.

Avocatul Bianca Paula Opriș este absolvent de master în drept, membru al  Baroul București și al Uniunii Naționale a Barourilor din România și împreuna cu echipa de specialiști cu care colaborează – notari, traducători autorizați, executori judecatorești, psihologi etc. – asigură soluții la un nivel profesional ridicat.

Cabinetul de avocat oferă o gamă largă de servicii juridice, garantând prin activitatea profesională apărarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale clienților săi, potrivit legislației în vigoare și are ca scop construirea unei relații cu aceștia care să funcţioneze dincolo de implementarea soluției juridice. Împreună urmărim formarea şi menţinerea relaţiilor de colaborare de lungă durată, relaţii bazate pe implicarea noastră activă.

Suntem pe deplin angajați să menținem confidențialitatea strictă în toate relațiile de comunicare,  referitoare la consultanța juridică acordată clienților noștri.

Încă de la constituire, ne-am concentrat pe satisfacerea nevoilor juridice atât ale persoanelor juridice cât și ale persoanelor fizice.

În ceea ce ne privește suntem fideli unor principii de bază:

Vă ascultăm!

Suntem atenți la solicitările dumneavoastră

Ne pasă!

Căutăm soluțiile cele mai bune pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră

Ne implicăm!

Împreună rezolvăm toate solicitările dumneavoastră